What about?

 

Lichtadvies 010 is een jong bureau gestart in juli 2015. Nieuw bedrijf, maar met een flinke dosis kennis en ervaring reeds op zak. In mijn functie als lichtadviseur heb ik sinds 2007 al vele mooie projecten mogen ontwerpen en realiseren. Wisselend van kantoren tot winkels, van showroom tot hotel, binnen of buiten, alles kwam voorbij. Steeds groter werd dan ook de passie voor licht en techniek en alles wat daarbij komt kijken. 

Ik werk met mooie merken zoals Kreon, Modular, iGuzzini en Deltalight, maar ook decoratieve verlichting als Foscarini, Flos en Vibia. Uitgebreide, mooie en kwalitatief goede merken, met een al even mooie productrange. Maar waar ik nog veel enthousiaster van kan worden zijn maatwerkoplossingen, dingen creëren die niet standaard in de boeken staan. Denken in licht en vervolgens gaan kijken hoe dit gerealiseerd kan worden, dat vind ik pas een uitdaging.

Ik hou van licht, en ik hou nog meer van schaduw. Spannende, dynamische lichtontwerpen, passend bij het project, passend bij de wens van de opdrachtgever. Meedenken met de architectuur, meedenken met de inrichting. Kijken hoe deze verschillende elementen elkaar kunnen versterken. Streven naar perfectie, dat is wat ik graag doe. In diverse toepassingen, in diverse prijsklassen. In overleg met opdrachtgever en (interieur)architect het beste in een pand naar boven halen. Een uitdaging zien in ieder project en van ieder project een uitdaging maken, elke keer weer. 

Benieuwd wat er voor uw project mogelijk is? Bel of mail gerust voor meer informatie.

Wie weet tot snel,

Noortje Lugthart